Screenshots

 
 

Welcome!

Velkommen til HønefossMafia. Gratis spill som du og dine venner kan ha det gøy med. Ingen aldersgrense, ingen kostnader.

 

Registrer deg nå!

Anbefalt nettleser: Internet Explorer og Opera

 

Besøk oss på Facebook


REGLER:


Hvis du skulle få stjelt penger fra Eier/admin så må du gi pengene tilbake med engang hvis beløpet overstiger 1m. Hvis du ikke gjør det vil en admin fjerne de pengene med en gang de finner det ut. Hvis du da har brukt opp pengene på styrke vil kontoen din bli resetet og KANSKJE kan du få litt penger tilbake som hjelper deg med å komme opp der du var før du stjelte pengene.

 


 

Litt info om de to stillingene du kan oppnå i spillet til dags dato:

Admin: Da kan du ikke eie noen steder, gi penger. Altså ikke blande deg inn i selve spillet utenom å drive det. Men du har masse rettigheter som gjør at du kan enkelt vedlikeholde spillet. Altså er dette en stillig som avbelaster meg mye. 

 

Moderator: Da er du en vanlig spiller, kan gjøre hva du vil. Men du har noen ekstra rettigheter. De rettighetene er kun at da kan man vedlikeholde chatten og det offisielle forumet. Han har ingen flere rettigheter. Derfor kan den som er moderator være aktivt med i spillet å gjøre hva han vil.

HUSK: Unødvendig spam/ mye feilskrevet ord kan frata deg stilling som moderator

 

Det med flere brukere på en IP-adresse er greit, så lenge det ikke er den samme spilleren som har begge brukerene. Hvis en person blir tatt i ha flere brukere så vil vi gå nærmere inn i saken og se hva konsekvensene blir.

Inntektene av kreditter dere kjøper på spillet vil gå rett til oppgradering av HonefossMafia. Jeg vil få vite hvem som kjøper kreditter så etterhvert kan de som kjøper kreditterer få spesielle muligheter i spillet.

 

Etterhvert så blir det forskjellige navn på kriminalitet og andre ting som jeg skal gjøre til å bli mest mulig lik Hønefoss. Også stedsnavn kan skje at blir endret.

Banning/muting kan bli utført uten forsvarsel


 

Login

 
Username

Password


 

Members

 
 

Link partners